(VIDEO) SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO POSTAJE CENTAR BALKANSKOG TURIZMA! Na "Nikoli Tesli" vrvi kao u košnici!

Autor: Republika

Vesti

04.07.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija polako, ali sigurno postaje značajna turistička destinacija u Evropi i svetu, a tome u prilog idu i gužve koju su danas zabeležene na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

RepublikaFoto: Republika

Naime, iako kao država nemamo more za razliku od gotovo svih zemalja u okruženju, i više je nego jasno da turistički promoteri odlično rade svoj posao i da su uspeli da prirodne lepote naše zemlje prikažu svetu i ubede turiste da dođu da ih vide.

Pogledajte u snimku kako beogradski Aerodrom jutros vrvi od turista:

 

 

 

Sa Aerodroma "Nikola Tesla" su rekli da imaju povećan broj letova i da se može dogoditi da zbog dodatnih procedura i provere dokumenata povremeno dođe do stvaranja redova prilikom obavljanja procedura potrebnih pred let.

Zbog toga putem internet prezentacije i profila društvenih mreža stalno apelujemo na putnike da prilikom putovanja ostave dovoljno vremena kako bi sve procedure obavili blagovremeno - rekli su na Aerodromu.

Trebalo bi naglasiti da uprkos ovolikoj gužvi da su naši policajci strpljivo i efikasno radili svoj posao, što su i putnici znali da pohvale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading