OBRAČUN U SRPSKOJ OPOZICIJI: Pajtić se šlihta Jeremiću, VESNA PEŠIĆ GA ZAKUCALA!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti na političkoj sceni Srbije nakon incidenta u Predsedništvu Srbije koji je izazvao lider Naradone stranke Vuk Jeremić i njegovi pajtosi, koji su došli da provociraju predsednika Srbije Aleksandra Vučića pa se brže bolje razbežali - i dalje se ne smiruju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ, MC.rs, ST/V. LUKIĆ
Vesna Pešić, Bojan Pajtić i Vuk Jeremić

Brojnim reakcijama nakon incidenta, u kome su Jeremić i saborci po opštoj oceni izvukli deblji kraj, pridružio se i bivši lider Demokratske stranke Bojan Pajtić.

- Čudim se da još uvek traje polemika da li su Jeremić i njegove kolege pogrešili što su otišli u Predsedništvo. Nisu tiraninovo najjače oružje ni mediji, ni mafijaši, ni tajkuni. Njega održava strah građana. I zato je sjajno što su otišli i Srbiji pokazali da je car go. I uplašen - napisao je Pajtić šlihtajući se Jeremiću, ali je ubrzo usledio odgovor sociološkinje Vesne Pešić.

 

 

- Iluzija je da su njegovi glsači iz tog događaja izvukli neki zaključak nepovoljan za AV - napisala je Pešićeva jasno aludirajući na činjenicu da popularnost koju predsednik Srbije ima u narodu nije smanjena.

 

 

Nakon ovog komentara Pešićeve jasno je da je performansom ispred i u zdanju na Andrićevom vencu opozicija samo izgubila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading