Ministar Vulin Džaferoviću i Komšiću: Dok ne odgovore na pitanja Srba, neka o Srbima ne govore!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik bošnjačkog naroda u BiH Džaferović i član predsedništva BiH izabran bošnjačkim glasovima Komšić, dali su oduška mržnji koju osećaju prema Srbima komentarišući presudu Simatoviću i Stanišiću, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjave Džaferovića i Komšića koji su pozdravili presude izrečene Stanišiću i Simatoviću u Hagu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Čak ni Haški tribunal nije doneo presudu da je Srbija odgovorna za rat u BiH ili u Hrvatskoj, ali bošnjački članovi predsedništva BiH jesu.

- Ni Stanišiću, ni Simatoviću, ni Mladiću, ni Karadžiću, čak ni Hag nije dokazao, ni presudio postojanje udruženog zločinačkog poduhvata. Ako im je do pozivanja na Hag, mogli su bošnjački članovi predsedništva da se sete presude kojom je presuđeno da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH. Mogli su, kao što su mogli i da nam kažu ko je pokušao u Srebrenici da ubije Vučića, a i da nam kažu zašto je na slobodi dokazani krvolok Naser Orić i ko će odgovarati za  zločine odreda El Mudžahedin iz sastava armije BiH. Mogli su Džaferović i Komšić da nam kažu da li se kaju zbog pobijenih Srba iz Sarajeva i što se nikada nisu poklonili pred crnim maramama srpskih majki iz Bratunca. Zato što nisu, sve dok ne odgovore na pitanja Srba, neka o Srbima ne govore - rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading