OPŠTA HAJKA NA GRENELA: Albanci mu prete da će biti OBEZGLAVLJEN!

Autor: Republika

Vesti

30.06.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši izaslanik Donalda Trampa za dijalog Ričard Grenel i dalje dobija preteće poruke preko društvenih mreža od osoba albanskog porekla.

RepublikaFoto: youtube.com/Richard Nixon Foundation
Ričard Grenel 

Grenel je u utorak preko Instagrama dobio pretnju od jednog Albanca da će biti obezglavljen, da će ga eliminisati čim dođe u Albaniju, kao i da Albanci ne zaboravljaju kada nešto obećaju.

Nove pretnje, o kojima je Grenel obavestio svoje pratioce, dobio je od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire, kao i razne druge poruke.


Grenel nije naveo zbog čega je dobio preteće poruke, ali on je u ponedeljak srpskom narodu čestitao Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i pojedinih prištinskih političara poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija koji su tvrdili da je to bila ne srpska već balkanska vojska koja se borila protiv Osmanlija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading