"Vučić je retko hrabar, a Dačić da se pazi mangupa u svojim redovima"

Autor:

Vesti

30.11.2017

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin nedavno se sastao sa nekadašnjim kolegom iz partije SPS Ivicom Dačićem i to je odmah u javnosti pokrenulo pitanje da li je na pomolu povratak u stranku.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Borovčanin: Vučić je retko hrabar čovek, pritom je veoma pametan i voli svoj narod

- U politiku bih se vratio samo u slučaju da mogu aktivno učestvovati u stvaranju moderne Srbije, iz koje se generacije mog deteta neće seliti u inostranstvo u potrazi za boljim životom. Ali, sa politikom ili bez nje, sigurno ću učiniti dela u tom smeru, pa makar to bilo samo u ulici u kojoj stanujem. 

RepublikaFoto: Tanjug

SPS želim isto što i svakoj političkoj organizaciji u Srbiji koja može uticati na sudbinu naše države, a to je da počne da favorizuje najbolje inajčasnije iz svojih redova i da ne dozvole nijednom funkcioneru da se bogati na ideji zaštite radničke klase i sirotinje - odgovor je Borovčanina na pitanje zašto bi se vratio u politiku.

On je potvrdio da bi u slučaju povratka to bilo isključivo u redove SNS.

- Vučić je retko hrabar čovek, pritom je veoma pametan i voli svoj narod. Za mene je to dovoljno da mu verujem i da mu se zbog toga stavim na raspolaganje u stvaranju države u kojoj će se deca rađati, radovati, školovati, zapošljavati i srećno živeti - objašnjava predsednik Bokserskog saveza Srbije.

RepublikaFoto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Na pitanje šta ima da poruči starim kolegama Udovičiću, Antiću i Dačiću kaže:

- Udovičiću želim da osmisli kako da se sva deca u Srbiji mogu besplatno baviti sportom umesto da zbog članarine ostaju na ulici. Antić se lakoprilagođava, tako da nemam šta da mu poručim. Dačić treba da se pazi mangupa iz svojih redova, ostalo već sam zna kako će raditi. K. M.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading