(FOTO) DIJANA HRKALOVIĆ U JAVNOSTI SA ČAK 15 TELOHRANITELJA!? Dok joj pajtosi trunu u zatvoru, ona na kozmetičkim tretmanima!

Autor: Republika

Vesti

29.06.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović pojavila se u javnosti nakon više nedelja "ilegale" u kojoj je otkako se njeno ime dovodi u vezu sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom. Na osnovu snimaka objavljenih na društvenim mrežama čini se Hrkalovićevoj nedostaje šefovanje na koje je navikla dok je vedrila i oblačila u MUP, kao i da je očigledno željna medijske pažnje.

RepublikaFoto: printskrin
Dijana Hrkalović

Hrkalović je juče posetila jedan kozmetički salon, a na Instagramu je objavljen snimak njene posete.

- Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović - rekao je vlasnik salona na početku snimka i dodao da njeno prikazivanje smatra "društvenom obavezom".

 

 

 

Preplanula Dijana se na njegove reči osmehivala gledajući u kameru.

Na tri kratka snimka objavljena na Instargamu Dijana Hrkalović nije bila naročito rečita.

A onda je usledio komentar iz kojeg se može zaključiti da Dijana Hrkalović ima brojno obezbeđenje.

RepublikaFoto: printskrin

- Zašto stalno onih 15 ljudi stoji ispred zgrade kad dođeš - pitao je vlasnik salona, na šta je ona odgovorila osmehom.

Dijana Hrkalović se dovodi u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje.

Poligraf je obila i na saslušanju zbog povezanost sa aferom prisluškivanja predsednika. Beogradski mediji preneli su tada da je prvobitno pristala da bude testirana, ali da se u poslednjem trenutku predomislila i odbila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading