BRUKA SRPSKOG PROFESORA ŽIVEĆE DOVEKA: Čedomir Čupić pohvalio sramnu Rezoluciju o Srebrenici

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Čedomir Čupić pohvalno je govorio o sramnoj Rezoluciji o Srebrenici koju je doneo crnogorski parlament.

RepublikaFoto: Media centar
Čedomir Jovanović

Čupić, koji je jedan od redovnih protesta lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa naveo je, naime, "Crna Gora ima rasterećenu budućnost nakon što je usvojena Rezolucija o Srebrenici".

Foto: printscreen

Podsetimo, sramnu Rezoluciju crnogorskog parlamenta komentarisao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Je li ta Srebrenica u Crnoj Gori? Kakve veze Srebrenica ima sa Crnom Gorom? Što se oni mešaju u nečije tuđe odnose? Ko smo mi da danas arbitriramo između Turske i Jermenije, ili Nemaca i kog god hoćete napadnutog naroda u Drugom svetskom radu - upitao je on.

Vučić je kazao da je Skupština Crne Gore sve sto je uradila uradila protiv vitalnog interesa srpskog naroda.

Reagovali smo mirno, nijednu uvredljivu reč nismo upitili. Daleko im lepa kuća. Mene zanima da našem narodu, a ja sam predsednik Srbije u kojoj živi najveći broj Srba, posebno onom u regionu, kažem da podigne glavu - podvukao je Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
db

21.06.2021 10:01

Antikorupcioni lider uključio se aktivno kao apologeta korupcije u najveću korupcionašku aferu 20 i 21 veka .

Aleksa

21.06.2021 18:31

Matori izlapetis

Zoran

22.06.2021 14:45

Eeee moj Profesore , džaba vam profesorska titula i sve škole koje ste izučili kada još niste naučili gde živite ... i tako na jednostavan način neki narod okvalifikujete genocidnim i to baš onaj koji je najviše propatio i doživeo pogrom tokom ne baš lepe istorije , to ne znači da želim da opravdam zločin koji se desio u Srebrenici i koji je nesporan i niko normalan to ne negira , ali kao i sve što se dešavalo na ovim terenima nije crno i belo a vi ste svoj ugled i znanje stavili u službu samo jednog gledišta , teško mi je poverovati da Vi to neznate a što to radite to samo je vama jasno i koji je interes iza toga ....? Jadno Moja pokojna majka bila je 39'-o godište od 1941 živela je bez oba roditelja pošto su joj prve komšije iz sela Arapuša muslimani bez ikakvog razloga jedne noći zaklali roditelje a nju spasio stariji brat skokom u presušeli bunar i taj zulum se desio u svakom srpskom selu oko Bosanske Krupe ...njih na hiljade ubijenih na zverski način , nikada nikom nije palo na pamet da osudi te zločine a mene nije odgojila u mržnji tako da ni danas ne mrzim ni jedan narod i ne bih generalizovao da je genocidan ....e "moj Profesore"