APSOLUTNA POBEDA NAPREDNJAKA U VALJEVU, GADŽINOM HANU I SVRLJIGU: SNS osvojila sve mandate na izborima za Mesne zajednice!

Autor:

Vesti

20.06.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na danas održanim izborima za 13 saveta mesnih zajednica u gradu Valjevu sve mandate (83 od 83) su osvojili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Pravo glasa imalo je 6.065 birača, a svoje pravo je iskoristilo 3.127 birača što je 51.56% ukupne izlaznosti. Biračka mesta su otvorena u 8h ujutro i glasalo se do 20h uveče bez bilo kakvih zabeleženih nepravilnosti u toku izbornog procesa.

Ono što je neočekivano jeste to što je na izborima za savete MZ izašao 1.221 birač više nego na lokalnim izborima prošle godine.

Ovo je još jedan dokaz velikog poverenja građana Valjeva lokalnoj politici razvoja grada uz bezrezervnu podršku vlade republike Srbije - izjavila  je Jelena Nikolic Lekić  poverenik GO SNS Valjevo.

Na izborima za Savete 34 Mesne zajednice u opštini Gadžin Han, u 34 MZ naprednjaci su osvojili svih 170 mandata, dok je izlaznost bila 62,46 odsto.

Na izborima za Savete 37 Mesnih zajednica u opštini Svrljig, u 37 MZ naprednjaci su osvojili sva 163 mandata, dok je izlaznost bila 65,2 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading