ČEDA JOVANOVIĆ ŠOKIRAN: Nisam dobio nikakvu prijavu, ispade da sam gori od BELIVUKA!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva zbog slučaja ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedomir Jovanović

- Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način - kazao je Jovanović za B92.net .

- Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje - poručio je on.

Kako dodaje, kao što nije do sada pravio kompromise, neće ni po pitanju ovog slučaja.

- Kad sam pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima, pomislio sam da sam ja gori od Belivuka i Saleta Mutavog - navodi on.

Jovanović je napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje.

- Te sedmice sam tri puta zvao policiju, ja sa "Hijenama" ne želim da živim ni da se pravim lud. Zna se ko ubija po Novom Beogradu - dodao je Jovanović.

Kako je napomenuo, tek će se pričati i tek će se boriti.

Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading