DIJANA ZAGORČALA ŽIVOT BIVŠEM DEČKU! Hrkalovićeva iz osvete Jovičiću kao SVADBENI POKLON poslala SBPOK NA VRATA!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP-u, navodno je toliko bila besna što se njen bivši dečko Aleksandar Jovičić, nedavno uhapšeni predsednik Opštine Palilula, oženio da mu je kao poklon poslala pripadnike SBPOK, prenose beogradski mediji.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
IZ VREMENA KADA JE CVETALA LJUBAV: Aleksandar Jovičić i Dijana Hrkalović

Jovičić se 2014. godine oženio i Hrkalovićeva je to mirno prihvatila. Međutim, kada je pomislio je da je njegovim mukama konačno došao kraj, Hrkalovićeva je navodno tek počinjala svođenje računa sa bivšim dragim, navodi izvor lista Alo.

 

- Jovičić je mislio da je veza sa Dijanom daleka prošlost, ali Hrkalovićeva nije mogla da ga zaboravi. Dijana je napredovala na lestvici i jačala svoje veze u policiji. Brzo je njeno ime postalo ono koje se izgovara šapatom jer su je sve svi plašili. Imenovana je 2017. za državnu sekretarku u MUP i rešila je da je došao trenutak da bivšem dečku servira osvetu koju neće zaboraviti - navode izvori i dodaju da je tada Jovičiću poslala pripadnike SBPOK-a u Opštinu Palilula.

- Oni su u opštini bili par meseci, pregledali su papire. Jovičić je znao da joj ne može ništa jer je previše jaka - zaključuje sagovornik lista.

Hrkalovićeva je u vreme dok su bili u vezi verovala da će početi zajednički život sa Jovičićem, koji se, sa druge strane, vrlo brzo ohladio.

Dok je Dijana sanjala zajednički život, Acu su emocije prošle i odlučio je da na tu vezu stavi tačku. Kada je svojoj dragoj saopštio da je kraj, počeo je njegov pakao. Nije želela da prihvati da je ostavljena, te je svom dragom pretila da će je zapamtiti. Jovičiću nije bilo nimalo svejedno u tom periodu. Plašio se Dijane - istakao je sagovornik.

Podsetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading