"PROČITAO IH"! Albanci raspisuju izbore na Kosovu, baš kao što je predsednik Vučić i najavio!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pokazao da je izuzetno obavešten, da zna stanje stvari na terenu i da precizno tumači sve poteze Kurtija i prištinske strane.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Naime, Vučić je sinoć tokom obraćanja iz Brisela, gde se danas održava nova runda pregovora o Kosovu rekao: 

- Važni su razgovori za nas. Nikada nisam bio pristalica tzv. zamrznutog konflikta. S druge strane postoje hiljadu i hiljade laži da ćemo mi da uradimo nešto protiv našeg interesa, a to rade oni koji su razorili naše instrese. Ja mogu da kažem šta će unapred da se desi. Svi najavljuju raspisivanje njihovih izbora za oktobar, njih jedino zanima pobeda na tim njihovim izborima i ponašaće se kao da dijalog nije ni postojao. Tražiće da to budu kako oni kažu dve ravnopravne strane, kao da smo različite države, što je nemoguće. Postoje neke teme koje su od nas od izuzetnog značaja i koje ćemo da pokrenemo sutra. Jedna od tih tema su nestale osobe i želim da po prvi put uđem u detalje onoga što je suština tog problema - rekao je Vučić.

Da ove reči predsednika Srbije nisu bile nimalo slučajne, već su rezultat  dobre obaveštenosti i poznavanja situacije, svedoči i današnja najava lokalnih izbora na Kosovu.

Glavni urednik tamošnjeg lista "Koha ditore" Agron Bajrami saopštio je jutros da će se lokalni izbori na KiM održati 17.oktobra.

 

 

RepublikaFoto: printskrin

 

Lokalni izbori na KiM biće 17.oktobra i treba da pokažu da li se nastavlja Kurtijev pobednički trend! - napisao je Bajrami.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

15.06.2021 10:01

Vučić neće dozvoliti da Albanci rade šta ima padne napamet!

Dragan

15.06.2021 22:01

Kada za to dođe vreme, rezolucijom 1244 im svima dobro natrljati nos. Ili da budemo svoji na svome, ili da nas nema. Jer ropstvo nije opcija.