BIVŠI JULOVAC UDARA ISPOD POJASA, UPUTIO STRAVIČNE PRETNJE: Pomenuo Andreja Vučića i snajper!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz dana u dan dobijaju na ubrzanju, a meta otvorene hajke sve češće je predsednikov brat Andrej Vučić.

Zoran Čičak i Andrej Vučić

Niskotiražni tabloid Danas pod direktnom kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, naime, otvoreno je naslovnoj strani današnjeg izdanja napao Andreja Vučića, optužujući ga da tobože zastrašivao birače Srpske napredne stranke na izborima u mesnim zajednicama u Novom Sadu(?!?).

Mada se takva nebuloza mogla očekivati od opozicionog tabloida niskog tiraža, ono što posebno brine je kako je tu naslovnu stranu prokomentarisao Zoran Čičak, nekadašnji istaknuti funkcioner partije Mirjane Marković JUL.

Čičak je na Tviteru u istoj rečenici pomenuo Andreja Vučića i snajper, što dodatno dobija na značaju ako se imaju u vidu pretnje koje su danima unazad upućivane predsedniku Srbije i njegovoj porodici. 

- Svaka mesna zajednica. Da zaduži jedan snajper. Da bi utakmica. Bila fer - napisao je Čičak na Tviteru, što je, što se ne može drugačije tumačiti, uzme li se u obzir ceo kontekst u obzir, nego kao otvorena pretnja.

 

 

Podsetimo, Republika je već pisala o skaradnoj naslovnoj strani Danasa, još jedno u nizu svedočanstava da se opozicija neće libiti da "udari i ispod pojasa", samo ako proceni da na taj način može naškoditi Aleksandru Vučiću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

15.06.2021 09:08

To su zaista niski udarci ciji je cilj da se emotivno naskodi Aleksandru Vucicu, dovodeci njegovu porodicu u negativan kontekst.