VUČEVIĆ: Ponosan sam što je Vučić održao lekciju iz čestitosti i pravednosti pred celom Evropom!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, se oglasio nakon istorijskog obraćanja predsednika Vučića na Sednici Saveta bezbednosti UN i rekao kako Srbija nikada neće biti gažena i ponižena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Vučević

- Ponosan sam na svoju Srbiju, ponosan sam što je Aleksandar Vučić večeras održao lekciju iz čestitosti i pravednosti pred celom Evropom! Srbija osuđuje sve zločine, naravno, ali neće dozvoliti da bude gažena i ponižena! Predsednik je učinio veoma važnu stvar - podsetio je koliko Hag "favorizuje" Srbe, pa umesto svima, sudi najviše Srbima, a za to vreme zločinci drugih narodnosti prolaze nekažnjeni.

- To je nepravedno, to je neetički i to neće moći zauvek da traje! Dragi građani, i ovo će proći, pravda je spora ali dostižna, a istorija će pokazati koliko je danas hrabro, u duhu iskonskih evropskih vrednosti, predsednik stao u odbranu istine. Predaja nije opcija. Živela Srbija - napisao je Miloš Vučević nakon istorijskog obraćanja predsednika Vučića na Sednici Saveta bezbednosti UN.


Foto: printscreen/RTS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mina

09.06.2021 09:35

Sinocno obracanje predsednika Vucica nas je sve ucinilo srecnim i ponosnim sto smo Srbi, a drugima neka sluzi na cast.

JecA

09.06.2021 09:53

Hvala predsednice sto skidate ljagu i etiketu zlocinaca sa srpskog naroda!

Markic

09.06.2021 11:15

Nazalost njih istina ne zanima...