OD DEPONIJE DO DI-DŽEJ PULTA! Brutalna sprdnja sa Boškom: Obradović šarlatanstvo podigao na viši nivo!

Autor: Republika

Vesti

08.06.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović meta je žestoke sprdenje i podsmeha na društvenim mrežama. Trodnevna poseta Nišu, odakle je Obradović krenuo u političku kampanju za sticanje jeftinih političkih poena, završila se totalnim fijaskom.

RepublikaFoto: printscreen
Boško Obradović

Obradović je, naime, u tri dana, koliko je bio u gradu na Nišavi, Boškić je uspeo da obiđe lokalnu deponiju, zaigra ulični basket, popije pivo i klaker, pojede burek, ali i da u jednom noćnom klubu odglumi di-džeja.

Obradovićevo samoreklamerstvo po svemu sudeći nimalo se nije svidelo onima koji svoje stavove iznose na društvenim mrežama, pa su se negativni komentari nizali jedan za drugim.

- A ti si baš novo lice u politici. Pravo osveženje političke scene! - primetio je jedan tviteraš, nakon što su objavljene fotografije Obradovića kako igra ulični basket.

RepublikaFoto: printscreen
Umislio da je di-džej

Ipak, kap koja je prelila času i izazvale salve komentare je Obradovićev pokušaj da odglumi di-džeja.

- Sinoć smo u klubu „Truba” u Nišu malo vrteli sa legendarnim di-džej Gavrom! - napisao je, pa okačio video svog „umeća”. 

Tek tada je usledila rafalna paljba tviteraša.

- „Vrteli nas svi, vrti nas i ti…”, „Al’ sam lood, a nije još ni jool”, „Malo pederski”, „Bleda kopija di-džej Žeksa”, „Ovaj se provodi, boli ga patka”, „Dobro se nije javio da je starojko na nekoj svadbi u Nišu”, „I di-džej se odmakao tri metra od tebe, jer si dva dana u istoj košulji čistio deponiju pa došao u klub”, „Pa tako se ne bori za narod, od kluba do kluba i od kafane do kafane, a na skupovima šaka ljudi” - tek su deo urnebesnih poruka upućenih Obradoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading