TO JE TREBALO DA PITAŠ LUDU MINISTARKU: Šešeljeva rafalna paljba kod Marića u studiju

Autor: Republika

Vesti

08.06.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj tokom gostovanja na TV Hepi kod Milomira Marića imao je teške reči za ministarku Gordanu Čomić.

RepublikaFoto: printscreen
Šešelj kod Marića i Korše u studiju TV Hepi

Već na samom početku emisije, došlo je do varnica između Šešelja i voditelja i to zbog zakona ministarke za ljudska prava i socijalni dijalog.

Naime, u javnosti Srbije veliku prašinu informacije po kojima će biti kažnjivo da se žene gledaju u oči, a o ovoj temi vode se žestoke rasprave na društvenim mrežama.

Voditeljka novog jutra Katarina Korša navela je da je ministarka kontaktirana ovim povodom i da je rekla da su njene reči izvučene iz konteksta.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Čordana Čomić

- E, mene, to ne interesuje. Tvoj dijalog sa ministarkom mene uopšte ne interesuje. Ta je žena luda potpuno - rekao je Šešelj.

- Zar nije to oduvek, gledaj me u oči kad govoriš - ubacila se Korša ponovo u razgovoru, da bi Šešelj ponovio uvrede na račun Čomićeve.

- To si trebala da pitaš ludu ministarku - rekao je Šešelj, na šta su Marić i Korša reagovali poručujići mu da ne može tako da govori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading