KAKVA EMISIJA TAKVI I GOSTI! Sve lažov do lažova: Gledalac uživo razbucao OLJU BEĆKOVIĆ!

Autor: Republika

Vesti

07.06.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Utisak nedelje" koju vodi Olja Bećković jedna od tema bila je i izgradnja rudnika litijuma u Loznici.

RepublikaFoto: printskrin
Olja Bećković

Naime, jedan od njenih gostiju izneo je laž, ističući kako kompanija Rio Tinto planira izgradnju rudnika na najplodnijoj zemlji.

Na tu budalaštinu nije mogao da ostane imun jedan gledalac koji se javio u programu uživo i raskrinkao Olju i njene goste.

- Gošća je rekla neistinu - da je to izuzetno plodna zemlja, pa to je sve 5. i 6. klasa zemlje. Kako joj  verovati kad već u startu ne priča istinu. Kad mi bude ponođeno da prodam zemljište svakako ću otići odatle - istakao je čovek.

A onda su Bećkovićeva i gošća zaključile da je on iz Udruženja za podršku rudniku, na šta je čovek rekao da nema veze s tim, ali da će glasati za njegovo otvaranje.

 

 

Još jedno bezobrazno ponašanje voditejke imali smo prilike da vidimo kada je čoveka gotovo uvređeno pokušala da ubedi u laži svojih gostiju. 

- Sve što ste čuli od ovih argumenta, vi i dalje ne verujete - pitala je začuđeno voditeljka.

- Ne verujem, jer vidim da ne govore istinu. Pričaju o izuzetnoj plodnoj zemlji a to nije tačno, tu se nalazi jadar -zaključio je gledalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
sara

07.06.2021 12:57

Ova neuspešna i zajedljiva glumica našla je uhljebljenje da vređa i omalovažava srbe i srbiju!!!.

Odgovori 6 14
Sanja

07.06.2021 14:12

Ta zemlja jeste plodna i kvalitetna, to znamo mi koji zivimo u tom kraju. Sram vas bilo!!

Dragan

07.06.2021 15:55

Retko uspšna i objektivna emisija. Prava je retkost na našim televizijama videti tako obrazovane i elokventne voditelje i goste. Velika je šteta što nemaju nacionalnu frekvenciju.

SSM

09.06.2021 06:40

Nije tacno da je voditeljka pokusala da spasi goscu od lazi, nego Olja hoce da istera do kraja sve. Ako ne znate njen nacin postavljanja pitanja, nemojte ni da komentarisete. Nijednog razloga nema da ona ikada brani goste, samo hoce istinu.