OTKRIVENO ŠTA JE SPREMALA EKIPA VELJE NEVOLJE: Vulin objasnio kako je "pao" klan Belivuk- Miljković!

Autor:

Vesti

06.06.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stanu Vibora Končarevića pronađena je eksplozivna naprava sa upaljačem, a ministar Aleksandar Vulin kaže da će istraga utvrditi za šta se pripremala ekipa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali da je jasno da su pripremali seriju ubistava

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

To će utvrditi istraga, ali takve sprave se ne čuvaju i ne prave za novogodišnji vatromet, već za ubijanje ljudi. Kada vidite kakav arsenal je posedovala banda Belivuk-Miljković, jasno je da su se pripremali za seriju ubistava. To su ljudi koji su svoje žrtve mučili i ubijali bez metka. Za šta im je onda služila takva količina vatrenog oružja, za koga su ručno rađeni snajperi, mitraljez 12,7 mm sa redenikom samopancirno, probojnih zrna? Ne znam koga su imali na nišanu, ali znam da su bili spremni i sposobni da likvidiraju svaku štićenu ličnost, pa i predsednika Vučića. Cilj svake mafije je politička vlast, i kada mafi ja dovoljno ojača, ona počne da uklanja lica iz državnih struktura koja im se suprotstavljaju. Na vreme smo ih razbili. Da se još čekalo, istorija Srbije bi se drugačije pisala - rekao je Aleksandar Vulin.

Vulin je otkrio i kako je "pao" klan Belivuk-Miljković.

Bez zajedničkog rada sa Batom Gašićem, tužiocem Nenadićem ni ja, ni Veselin Milić, ni načelnik Cmolić ni načelnik Pušić, svi oni su uložili ogroman trud i pokazali ličnu hrabrost - bez svih njih operativci MUP-a ne bi bili uspešni. Bez svakodnevne podrške i interesovanja predsednika Vučića ja bih mogao da formiram grupu za grupom, ali oni koji bi trebalo da vode istrage bili bi uplašeni od zla s kojim se suočavaju, a nesigurni u odlučnost države. NJihov strah bi bio jači od moje volje i ništa ne bih uradio - rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading