TOTALNI OBRT! Čeda izmislio da su mu navijači spremili sačekušu, SAMO DA BI MU DRŽAVA DALA OBEZBEĐENJE!

Autor:

Vesti

05.06.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir je ispred lokala udario momka, a on se zatvorio u restoran, pa je zbog toga razbio izlog kamenom, ali je mladić uspeo da mu pobegne na drugi izlaz, ispričao je na saslušanju M. Đ., svedok divljanja lidera LDP Čedomira Jovanovića, koje se odigralo u sredu oko 21 sat na Novom Beogradu u lokalu brze hrane.

RepublikaFoto: printscreen
Čedomir Jovanović

Te večeri M. Đ. išao je do obližnjeg kafića da se nađe s prijateljem, ali je ispred drugog lokala ugledao Čedu Jovanovića. Kako smo saznali u policiji, on je na saslušanju izjavio da je video političara kako tuče njemu nepoznatog momka.

- Video sam Čedomira kako udara tog momka u glavu. On je pobegao u susedni restoran brze hrane i držao vrata jer je Jovanović krenuo za njim. Zatim je kamenom razbio izlog lokala, a onda je šutirao vrata. Dečko je za to vreme uspeo da pobegne na druga vrata i odveze se motorom. Delovao je baš uplašeno, a ja sam otišao dalje. Ali kada sam se ubrzo vratio, video sam Jovanovića kako rukama i nogama udara policijska vozila, kao i ona parkirana - izjavio je svedok incidenta, prema našim saznanjima u MUP.

Radnica restorana R. P. rekla je u policiji da je u toku Čedinog divljanja bila uposlena, ali da je uspela da vidi trenutak kada je kamenom razbio izlog i ušao u lokal, vičući na goste: "Šta vi radite ovde". Zatim je izašao.

Konobarica J. Z., koja radi u kafiću u kojem je Jovanović sedeo, u policiji je izjavila da ga je videla kako je u lokal došao sa dva mladića.

- U jednom trenutku došlo je do konflikta između njih. Sukob se nastavio u lokalu brze hrane - svedočila je J. Z., koja je istakla da se uplašila za svoju bezbednost i bezbednost gostiju.

Treća radnica rekla je na saslušanju da je videla lidera LDP kako se tuče sa dva momka u bašti kafića.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić

Kako kažu očevici Jovanovićevog napada, on je urlao i na pripadnike Interventne jedinice, rekavši im:

"Šta ste koji ku*ac došli?! Ko vas je poslao?!", a onda je počeo da udara njihova vozila.

Svi ovi iskazi dokazuju da je Jovanović lagao, najpre u MUP, a zatim i dan posle incidenta na televizijama.

On je izmislio da su mu navijači napravili sačekušu, da su ga napali, ali je i tokom svog jadanja u policiji rekao da samo traži da ga država zaštiti, odnosno da mu dodeli obezbeđenje.

- Slabo se sećam posle toga, baš sam pobesneo. Ne poznajem ih niti se sećam da sam ikoga udarao ili šutirao vozila MUP, a ako jesam, krivo mi je. Ne sećam se ni da sam razbio staklo u lokalu brze hrane, a ako jesam, refundiraću im - izjavio je Čedomir Jovanović u policiji.

Jovanović, dakle, ni u jednom trenutku, uprkos tome što je drugačije pričao na televiziji, u policiji nije rekao ko ga je napao niti je mogao da se seti kako ti "napadači" izgledaju. Razlog za to je možda što mu je nekoliko sati posle incidenta izmereno 1,52 promila alkohola u krvi, a, prema procenama tokom tuče, imao je i više od dva promila!

Navijače zatekli u automobilu

Policija je brzim dolaskom na lice mesta u blizini gde se desio incident zaustavila automobil u kojem su bili D. P. za volanom i Rade Dunjić, brat ubijenog vođe navijača Velibora Dunjića, vođe "Hijena". Pretresom, policija je pronašla jedan bokser, a u torbici, koju je imao D. P., nož na rasklapanje.
Međutim, D. P. na saslušanju rekao je da je kobne večeri u bašti kafića sedeo sa suprugom i maloletnim sinom, a da je s njima bio i Rade Dunjić.
- Sedeli smo tamo pola sata, a onda smo seli u moj mercedes i zaustavila nas je policija. Posle smo došli u stanicu. Te večeri nisam sreo Čedomira Jovanovića niti imao bilo kakav kontakt s njim - istakao je D. P. u stanici, prema našim saznanjima. Dunjić je takođe saslušan u policiji i on je rekao da nema šta da izjavi povodom ovog incidenta. Policija će nastaviti pregledanje sigurnosnih kamera, ali za sada ni jedan dokaz ne upućuje da su navijači u bilo kom trenutku sreli Jovanovića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

05.06.2021 13:54

Ako mu se dodeli obezbeđenje onda ćemo svi početi pojedinačno sutirati policijsko auto i da svi građani srbije imamo svoje lično obezbeđenje koje će država plaćati.

Danilo

05.06.2021 20:45

@Ana - Pijanice u zatvor a ne da im se daje obezbedjenje.