(VIDEO) VESIĆ ODGOVORIO GRAĐANIMA: Ovo je razlog neprijatnog mirisa na Savskom vencu!

Autor:

Vesti

04.06.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obavestio je građane putem Fejsbuk profila da je razlog neprijatnog mirisa koji se oseća na Savskom vencu zaprašivanje komaraca.

RepublikaFoto: Republika

Kako je istakao, nekoliko desetina građanki i građana ove opštine mu je pisalo zbog neprijatnog mirisa, pa je zamenik gradonačelnika sada objasnio o čemu se zapravo radi.

- Nekoliko desetina građanki i građana Savskog venca poslalo mi je poruka na mejl adresu kao na moje instagram i fejsbuk profile sa molbom da proverim zašto osećaju neprijatan miris. Koristim ovu priliku da ih obavestim da je u toku zaprašavanje komaraca koje ekipe JKP Gradska čistoća vrše na teritoriji ove opštine kao i na reci Sava koja je u blizini. Ovu aktivnost JKP Gradska čistoća je uredno najavila u medijima. Miris nije prijatan, ali sredstvo je bezbedno za zdravlje ljudi i životinja. Preprat nije bezbedan samo po zdravlje komaraca kojima je namenjeno. Hvala svima koji mi se javljaju i ukazuju na probleme u gradu. Čitam svaki mejl i svaku poruku i trudim se da pomognem, rešim probleme ili dam odgovor. Tako ja razumem svoj posao - napisao je Vesić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan2019

05.06.2021 05:37

Ništa ne može da kaže, a da ne pomene sebe! Odnekud mi je to poznato.