VUČIĆ O STEFANOVIĆEVOJ OSTAVCI: Odbori mi rekli "mi smo protiv tvog mišljenja, nastavi da vodiš stranku do skupštine"

Autor:

Vesti

04.06.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentariosao je kadrovske promene u njegovoj stranci, a koje se najviše tiču do skora visokog funkcionera te partije Nebojše Stefanovića koji je podneo ostavki na mestu predsednika GO.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

Iako su odbori zatražili Stefanovićevu ostavku i na mestu ministra odbrane, predsednik Vučić na sednici gradskog odbroa je imao nešto drugačiji stav.

- Odbori su se izjašnjavali ali smo mi na sednici GO imali diskusiju koja je bila veoma oštra i tražili su na sednici odbora da Stefanović podnese ostavku ne samo na mesto predsednika gradskog odbora nego i na mesto ministra, ja sam na toj sednici izašao sa nešto drugačijim stavom. Onda su ti ljudi koji su to tražili izneli svoje mišljenje, ti imaš naše poverenje mi smo protiv tvog mišljenja u ovom trenutku ali nastavi da vodiš stranku do skupštine tako da sam kupio vreme tri meseca pa ćemo da vidimo šta će biti u septembru - rekao je Vučić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tara

04.06.2021 18:12

SNS je odgovorna politička opcija koja funkcioniše po demokratskim principima.