Ministarka pravde apelovala: Tužilaštvo da hitno reaguje na pretnje Vučiću!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka pravde Maja Popović najoštrije je osudila pretnje smrću predsedniku republike Aleksandru Vučiću koje su upućene preko njegovog instragram profila. Apelujem na nadležno tužilaštvo da odmah, i bez odlaganja, preduzme mere iz svoje nadležnosti, kazala je ona.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Maja Popović

Ministarka pravde Maja Popović najoštrije je osudila pretnje smrću predsedniku republike Aleksandru Vučiću koje su upućene preko njegovog instragram profila.

- Uverena sam da će nadležni organi hitno reagovati jer je ovakvim pretnjama učinjeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Apelujem na nadležno tužilaštvo da odmah, i bez odlaganja, preduzme mere iz svoje nadležnosti - navela je Popović u pisanoj izjavi.


Ministarka je dodala da je sigurna da ove pretnje neće zaustaviti predsednika u odlučnoj borbi protiv svih oblika najtežeg kriminala i korupcije koju uspešno sprovodi sa Vladom Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
veljko

06.06.2021 12:00

Aleksandar Vucic,predsednik svih Srba!Na zemljinoj planeti.