(VIDEO) SUPEREKSKLUZIVNO! ČEDA URLA, PADAJU TEŠKE REČI: Došli smo u posed novog snimka incidenta na Novom Beogradu - POGLEDAJTE!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija portala Republika.rs došla je u posed snimka privođenja lidera LDP Čedomira Jovanovića koji nije objavljen u domaćim medijima.

RepublikaFoto: Printscreen/Republika
Čedomir Jovanović

Na snimku koji ekskluzivno objavljujemo vidi se kako Jovanović, po dolasku policije, izgovara teški reči, najverovatnije grupi sa kojom se prethodno verbalno sukobio.

Takođe, na snimku se može videti kako policajci sve vreme pokušavaju da ga smire, dok on neprekidno urla.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku.

 

 

 

Inače, kao što je Republika već pisala, prema nezvaničnim informacijama Jovanović je napravio incident pod dejstvom narkotika.

RepublikaFoto: printscreen

Sa druge strane, lider LDP tokom gostovanja na TV Hepi rekao da je da mu je u policiji urađen test na drogu, ali da je on bio negativ.

Podsetimo, Jovanović je u prvoj izjavi rekao da je na lokal bacio stolicu, da bi tokom gostovanja na TV Hepi rekao da je bacio kamenicu.

Manje više, kriv sam. Žao mi je zbog te policije, što sam im ja bio tema, što nisu sedeli u kancelariji ako je noć već bila tiha. Ali, ako biram između toga da mi neko malterira porodicu i između ovoga što se desilo, biram ovo drugo. Napali su me ispred moje kuće i to nije prvi put. Ali, ja sam nitkov, a oni su gospoda, sve dok se ne pojavi neka nova kuća u Ritopeku. Napali su me ljudi koji imaju više godina provedenih u zatvoru, nego ti Mariću godina radnog staža - rekao je Jovanović tokom gostovanja kod Marića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading