(FOTO) VESIĆ ISPUNIO OBEĆANJE GRAĐANIMA VIDIKOVCA: Kamioni sa nelegalnom robom se tu neće vratiti

Autor:

Vesti

02.06.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zameniik Gradonačelnika Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu da je ispunio obećanje koje je dao građanima Vidikovca.

RepublikaFoto: BEOINFO
Goran Vesić

Naime, Vesić je postavio status i slike vidikovačke pjace koja je sinoć bila prepuna kamiona iz kojih se prodavala roba na crno.

- Vidikovačka pijaca sinoć bila je puna preprodavaca i kamiona iz kojih se prodavala roba na crno kao i dvadeset godina unazad. Pre nekoliko nedelja obećao sam građanima Vidikovca u Fejsbuk intervjuu da ću urediti njihov kraj. Noćas su pripadnici komunalne milicije grada Beograda zajedno komunalnim inspektorima gradskih opština Čukarica i Rakovica uz asistenciju Parking servisa i policije konačno proterali sve nelegalno preprodavce iz okoline Vidikovačke pijace! Građanima su vraćene uzurpirane zelene površine, ulice su konačno prohodne, a ljudi koji tamo žive dobili su mir.

Tako ja razumem svoj posao. Da rešavam probleme koje imaju naši ljudi. Znam da će mi se mnogi veliki političari smejati, ali mene to što sam ispunio obećanje građanima Vidikovca čini srećnim. Ovo je naša zajednička pobeda koju niko ne može da nam uzme! - napisao je Vesić na Fejsbuku.

 

 

Vesić je takođe istakao da su na vidikovačkoj pijaci uvedene zajedničke patrole komunalne milicije i inspekcije 24 sata.

- Dok se ja nešto pitam u Beogradu kamioni sa nelegalnom robom tu se neće vratiti - jasan je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading