Ministarka Mihajlović osudila pretnje smrću predsedniku Srbije: NADLEŽNI ORGANI MORAJU DA REAGUJU!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.06.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, osudila je danas pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućene preko društvenih mreža.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Svako ima pravo na svoje stavove, da se slaže ili ne slaže sa nečijom politikom, ali kad neko preti metkom predsedniku Srbije, to nije razlika u mišljenju, već govor mržnje i pretnja smrću. Nadležni organi moraju na ovakve pretnje da reaguju, posebno ako već imaju saznanja da iza njih stoje ljudi koji su počinioci više krivičnih dela - istakla je Mihajlovićeva u saopštenju.

Predsedniku Vučiću je na njegovom je Instagram profilu upućena pretnja smrću. U pitanju je Petar Gvozdenović, osoba koja je u bekstvu, i na poternici, izvršilac je više krivičnih dela poput nelegalne trgovine narkoticima, teških krađa i više drugih krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading