ŠAPIĆ BEZ OKOLIŠANJA: Novi potpredsednik SNS progovorio o Stefanoviću i Vesiću!

Autor: Republika

Vesti

02.06.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandara Šapić izjavio je da on nije zamena za njenog donedavnog predsednika Odbora SNS za Beograd Nebojšu Stefanovića navodeći da "ta dva događaja apsolutno nemaju veze jedno sa drugim".

RepublikaFoto: TV Prva/Printscreen
Aleksandar Šapić

- Mesto potpredsednika Glavnog odbora (GO) stranke je bilo upražnjeno, nisam ja nikog zamenio, a Stefanović je bio predsednik gradskog odbora - rekao je za beogradske medije Šapić koji je na to mesto izabran na nedavnoj sednici Glavnog odbora SNS, na kojoj je saopšteno da je Stefanović podneo ostavku.

Šapić je rekao da ne vidi tu bilo kakvu vezu, događaji su se „više spletom okolnosti poklopili".

- Nije bilo GO zbog korone pa nije mogla da se održi sednica, da je bila možda bi se jedan od ova dva događaja desio u različitom terminu - rekao je Šapić.

RepublikaFoto: printskrin/tanjug
Nebojša Stefanović

Govoreći šta donosi sa lokala, on je rekao da „ako dobije priliku, ako se bude kandidovao za mesto gradonačelnika probaće sve one dobre stvari koje je radio na Novom Beogradu da primeni na nivou Grada".

Prema njegovim rečima, sa tog nivoa se „može uraditi daleko više jer vas statut grada ograničava na nivou opštine".

RepublikaFoto: Tanjug/Beoinfo/Predrag Mitić
Goran Vesić

Na pitanja da li će građani moći za godinu dana da njega i sadašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića vide zajedno, s obzirom na izjave koje su jedan o drugom davali, Šapić je rekao da su deo iste organizacije.

- Svakako da će najjači kandidat od nas svih ići kao kandidat za gradonačelnika Beograda i da će imati najjaču formaciju za ove izbore apsolutno. Videćemo ko je tu najkvalitetniji i ko ima najveće šanse da dobije u gradu Beogradu, taj ko bude dobio će napraviti svoj tim i snositi odgovornost - rekao je Šapić.

Kako je istakao, on i Vesić su danas u SNS i „ako imamo, ne sa njim nego sa bilo kim, neke probleme, rešavaćemo ih unutar organizacije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading