DRITAN ABAZOVIĆ SLAVI "OLUJU"! Crna Gora šalje predstavnika u Knin da veliča STRADANJE SRBA!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Gora će i ove godine poslati svog predstavnika u Knin na obeležavanje zločinačke akcije “Oluja”, najvećeg egzodusa srpskog naroda iz Hrvatske tokom poslednjeg rata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, E-Stock
Dritan Abazović slavi zločinačku akciju Oluja

Ovo proizilazi iz odgovora vicepremijera Dritana Abazovića, koji je na poslaničko pitanje Jovana Vučkovića (DF) – da li će Vlada Crne Gore i ove godine poslati svoga predstavnika na proslavu te zločinačke akcije u kojoj je sa svojih vekovnih ognjišta proterano preko 250.000 Srba, odgovorio:

- Ne želimo da na bilo koji način budimo duhove prošlosti. Želimo da budemo partnerske zemlja, pacifisticka i pozivam i vas da nam u tome pomognete. Što se mene tiče, sve su žrtve iste i iskazuje veliku žal i bol, u lično i u ime vlade, prema svim žrtvama nezavisno od njihove nacionalne, verske ili bilo koje pripadnosti - kazao je Abazović u Skupštini Crne Gore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
VOJVODJANIN

28.05.2021 15:33

SIPTAR JE SIPTAR MA GDE BIO !ALI NECE DUGO "COJSTVO SE JAVI I BRANI"RAZMISLI SIKO!

Slobodan

28.05.2021 17:01

Bliže im ustaše nego Srbi.

Odgovori 11 0
Junik

29.05.2021 13:35

To bravo ni ovi vasi ovde nisu bolji samo su uz srbe ano imsju koristi s niko od njih ne ustade da se okupi na trgu i fistsncira se odluke Crne Gore za priznanje KiM. Ljige podguzne