ŽAKI, ODAKLE TI LUJ VITON TORBICA?! Ljilja Smajlović raskrinkala licemerje tajkunske novinarke!

Autor: Republika

Vesti

27.05.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čaršijske priče koje već godina kruže po novinarskim kuloarima o Luj Viton torbi koju je poznati srpski političar dodelio udarnoj pesnici tajkunskih medija Žaklini Tatalović - dobile su potvrdu.

RepublikaFoto: Printscreen/Nova S
Žaklina Tatalović

Naime, novinarka Ljiljana Smajlović u najnovijoj kolumni koju objavljuje u Nedeljiku, koju je posvetila otkazima na Šolakovoj televiziji, o čemu je Republika već pisala, jednim delom se osvrnula i na lik i delo samozvane zvezde tajkunskih medija i tom prilikom otkrila da Tatalovićeva nije bila gadljiva na skupoceni poklon.

- Jedan dobro upućeni tviteraš uputio me je na intervju koji je Jelena Zorić početkom meseca dala Miletu Periću sa valjevske "Marš" televizije. Nagrađivana novinarka N1 tu sa prezirom kaže da nikada nije bila "predsednikova novinarka" i da njena ruka nikada nije primila "ni kovertu ni Luj Viton torbicu - navodi Smajlovićeva, a da je reč o Tatalovićevoj i više je nego jasno iz nastavka kolumne:

RepublikaFoto: printscreen/N1

- I ja sam, kao i ostatak novinarske čaršije prepoznala aluziju na Jeleninu koleginicu koja je sa TV Prva prešla na N1 TV i koja se na tviteru rugala ordenu koji je Jelena primila od predsednika Srbije - napisala je Smajlovićeva jasno ukazujući na licemerje Tatalovićeve.

Od koga, je, dakle, Tatalovićeva dobila skupocenu Luj Viton torbicu?

Kako Republika saznaje, reč je nekadašnjem visokom funkcioneru Srpske napredne stranke, koji je i u državi zauzimao najviše funkcije.

- Ko god je malo bolje upućen u dešavanja na političkoj sceni Srbije, kako ona javna, tako i ona zakulisna, vrlo dobro zna o kome se radi - navodi odlično obavešteni izvor Republike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading