PRVI BROD PRISTAO NA OBNOVLJENO PRISTANIŠTE U NOVOM SADU! Investicija od 500.000 evra!

Autor: Republika

Vesti

23.05.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Sadu je danas svečano otvoren rekonstruisani rečni putnički terminal u koji je kompanija DP "World" uložila 500.000 evra.

RepublikaFoto: printskrin/instagram

To je naročito oduševilo gradonačelnika Nvog Sada Miloša Vučevića, koji je svoje utiske zabeležio na Instagram profilu: 

- Novi Sad danas je konačno dobio pristan kakav zaslužuje, a pogled sa prvog broda "Albatros", koji je pristao na rekonstruisani rečni putnički terminal, zaista je fantastičan! Svečanom otvaranju prisustvovao sam u društvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića i generalnog direktora DP World Novi Sad Klaudija Negreanua - napisao je Vučević.

Vlasnik luke u Novom Sadu DP World je u rekonstrukciju pristana uložio gotovo 500.000 evra, a opremljen je svim sadržajima i potrebnom opremom za prihvat svih vrsta brodova.

- "Albatros", na kojem sam uživao prilazeći pristanu, zapravo je brod-pušer iz flote DP World Novi Sad koji dovodi i odvodi barže za utovar robe u Luku Novi Sad i iz nje. Zasad ovde radi 150 ljudi, ali očekujemo još novih radnih mesta! Novosađani će znati da cene ovu investiciju! - istakao je Vučević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading