(FOTO) Predsednik Vučić oduševio premijera Češke: Dirnut sam, mnogo vam hvala!

Autor:

Vesti

19.05.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je češkom premijeru Andreju Babišu pomoć u vidu vakcina Fajzer, na šta mu se Babiš zahvalio javno na Tviteru.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić i Andrej Babiš

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio mi je neverovatan poklon na našem zajedničkom sastanku. 100.000 vakcina Fajzer koje je Srbija spremna da nam donira omogućiće nam da još više ubrzamo vakcinaciju. Zaista cenim ponudu. Dirnut sam. Mnogo vam hvala – napisao je češki premijer.

Na taj post odgovorio je Vučić rečima:

Srećni smo što možemo da pomognemo bratskom češkom narodu. Živelo prijateljstvo Srbije i Češke!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

19.05.2021 20:03

Vučić zaista poštuje zakone o ljudskim pravim i slobodama, i zna kako i šta je potrebno jednom narodu da bi izašao iz pandemije EU nikome nije pomogla zato će Vučić pomoći svima.

Merima

19.05.2021 20:29

Vakcinacija je jedini i pravi lek za korona virus i samo ujedinjeni i složni, pomažući jedni drugima mozemo pobediti ovaj opaki virus.

Bojana

20.05.2021 06:12

Srbija je danas u situaciji da moze da pomogne onima kojima je preko potrebna vakcina. Savesnim pristupom Vucica spremni smo ne samo da masovno izvrsimo imunizaciju stanovnistva, vec i da pomazemo svojim prijateljima