GLIŠIĆ ODBRUSIO VULETIĆU: Misliš da nekažnjeno možeš da pozivaš na ubistvo?

Autor: Republika

Vesti

19.05.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom sramnih izjava Vladimira Vuletića kako bi Aleksandar Vučić morao da uhapsi sebe, ako želi da spreči kriminal u fudbalu i ogavnih laži da je Danilo Vučić preuzeo FK Rad, oglasio se Darko Glišić predsednik Izvršnog odbora SNS

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Glišić

Prenosimo Glišićevu izjavu:

- Vanredni profesore Vladimire Vuletiću,to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela,ne znači da nećeš. Je l' ti batica koljač sto pravi ćevape od ljudskog mesa dojavio da nastaviš tamo gde je on stao? Jesi li i ti probao ćevape od ljudskog mesa?

- Zašto ne bi bio ljudožder?! Nećeš se napadima na nedužne, sakriti od pitanja kakve su tvoje veze sa koljačima i mafijom koju oslovljavas sa "batice". Ako si izbegao na poligrafu da odgovaraš na pitanja o seksualnom iživljavanju nad maloletnim dečacima, ne znači da ćeš od istine pobeći.

- Danilo Vučić nikada nije bio vlasnik ni jednog kluba niti ima nameru da bude,pogotovo ne da zauzima navijačke tribine. Ovu gnusnu laž si izmislio i plasirao po zadatku, da tom detetu nacrtaš metu na čelu. I jedini razlog zašto si se odlučio da na ovaj način pozoveš na ubistvo Danila je taj sto je njegov otac Aleksandar,predsednik ove države.

- On van smeta, jer vas kriminalce, secikese, mafijaše, ljudoždere hapsi i trpa u zatvor. Misliš da nekažnjeno možeš da pozivaš na ubistvo, u ovom slučaju ubistvo Danila Vučić? E pa neće ići. Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stićiće i tebe izopačeni čoveče - napisao je Glišić.

RepublikaFoto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
SDonetov

19.05.2021 14:13

Logika je jasna, prikrijmo svoje brljotine maglom o Danilu Vucicu, ali to je vec vidjeno i svima jasno.

Odgovori 11 0
Jelena

19.05.2021 15:10

Toliko različitih optužbi bez osnova, pa svima je jasno da žele da na bilo koji način unize predsednika i njegovu porodicu. Ipak, zna se kome narod veruje. Dela govore više od reči, a narod to zanima

Ivana

19.05.2021 18:03

Tim mafijašima treba da se začepe usta, hvala Glišiću na svemu tome. Glišić je u pravu za sve što radi za našu državu i njene građane.