JAVILA SE ODBEGLA DEVOJČICA TOMANIJA D.! Roditeljima postavila neverovatan uslov za povratak kući!

Autor: Republika

Vesti

19.05.2021

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbegla maloletnica Tomanija D. (15) i njen dečko Baja Milovanović (19) iz Bogatića, za kojima policija traga poslednjih nedelju dana, javili su nam se večeras iz svog skrovišta.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs

Oboje su bili raspoloženi i nasmejani, a devojčica je prvo poručila roditeljima da ne treba da brinu za nju jer je dobrovoljno napustila kuću i da će se vratiti sa svojim dečkom kada povuku prijavu protiv njega za navodnu otmicu i prihvate da ostane sa njim.

Nije tačno da sam oteta, dobrovoljno sam pobegla od kuće. Ja sam se zaljubila u njega, volim ga i hoću da budem sa njim, a drugačije nisam mogla osim da pobegnem. Oni bi mi sigurno branili, kao i ranije što su mi branili da imam dečka i da se zabavljam – rekla je devojčica.

Dodaje da se pre tri dana telefonom javila roditeljima i poručila im da ne brinu, da nije oteta, i da je ocu i majci postavila uslove pod kojima će se pojaviti sa, još uvek za sve, pa i policiju – tajne lokacije na kojoj se kriju.

Kada prestanu da nas traže i pristanu da budemo zajedno, pojaviću se i ako treba ići i u policiju i Centar za socijalni rad – poručila je ona.

Otkrili su kako su zajedno isplanirali da pobegnu. Ona se iskrala kroz prozor svoje kuće prošlog utorka u zoru i sa Bajom nestala u nepoznatom pravcu. Iz skrovišta su na Fejsbuku emitovali video poruku njenim roditeljima, u kojoj je ona nasmejana, našminkana i vesela.

Upoznali smo se preko društvenih mreža, dopisivali smo se, a kada je ona došla u Srbiju videli smo se nekoliko puta. U kontaktu smo oko šest meseci, a u vezi otprilike poslednja tri meseca. Kada smo se videli, shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog – rekao je Baja.

Njeni roditelji, otac Slavko i majka Marina su policiji u Bogatiću prošlog utorka prijavili nestanak ćerke. Pomišljali su da je oteta sve dok zaljubljeni par posle četiri dana na Fejsbuku nije objavio zajedničku sliku.

Posle toga ih muči sumnja da je njihova ćerka dobrovoljno napustila kuću. Posumnjali su i da je to učinila zbog zabranjene ljubavi, što su im ćerka i njen izabranik i potvrdili prvo preko fotografija i komentara na Fejsbuku, a onda i kada su im pre tri dana telefonom poručili da ih niko ne može rastaviti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading