(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KOLJAČI IZ OVK SE SNIMALI DOK STOJE NAD TELIMA UBIJENIH SRPSKIH VOJNIKA!

Autor: Republika

Vesti

18.05.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici terorističke organizacije OVK snimali su se dok su stajali nad telima ubijenih srpskih vojnika, a sada se u javnosti pojavio snimak.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teroristi OVK

Na Jutjub kanalu FM Images Albania postavljen je snimak, a na osnovu koga će se tražiti pretraživanje potencijalne grobnice srpskih vojnika na Košarama. Kao nestali se vode šest srpskih vojnika i jedan ruski dobrovoljac.

Na snimku se vide pripadnici OVK kako stoje na telima ubijenih srpskih vojnika na Košarama i kopaju raku u koju ih ubacuju.

Ovaj snimak je Komisija za nestala lica, na čijem je čelu Veljko Odalović, predala Prištini i očekuje se da bi pretraživanje potencijalne grobnice srpskih vojnika na Košarama trebalo da počne vrlo brzo. Među nestalim licima na KIM se vodi i šest vojnika sa Košara, čija se sudbina ne zna, prenose Novosti.

 

- Pojavio se film u Prištini, u kome se vidi reon Košara, gde vojnici te takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) stoje, u uniformama, na telima ubijenih vojnika i pored njih kopaju raku u koju ih sahranjuju. U Prištini smo predali CD sa tim filmom i ukazali čak i na one ljude koji pričaju o tim događajima, da nam treba da što pre pođemo na lokaciju Košara i probamo da dođemo do tačnog mesta da bi mogli da krenemo sa ekshumacijom - rekao je Odalović, kao i da su sa ovim snimkom upoznati i Međunarodni komitet Crvenog krsta, Unmik i Euleks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading