"Marinika Tepić radi za tajnu službu i ima plan za cepanje Srbije!"

Autor: Republika

Vesti

17.05.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Skupštine opštine Zaječar i estradni menadžer Saša Mirković izneo je šokantne tvrdnje da potpredsednica SSP, stranke Dragana Đilasa i zaposlena u njegovom privatnom preduzeću, Marinika Tepić ima plan za cepanje Srbije.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Marinika Tepić

Mirković navodi da se Tepić već decenijama kroz svoje političko delovanje zalaže za cepanje Srbije, javnosti je poznato da je među prvima bila potpisnik predloga kojim bi se u Skupštini Srbije proglasilo priznanje genocida u Srebrenici.

Kako Mirković navodi, Tepićeva otvoreno radi za interese obaveštajne službe strane države.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Mirković

- Lepa Rumunka Marinika Tepić ima secesionističke stavove, a Srbiju doživljava kao okupatora Banata. Svojim šefovima iz tajne službe njene matične države Rumunije je obećala da kad dođe na vlast u Srbiji, da će “vratiti” Banat u Rumuniju. Đilas i Šolak je podržavaju u cepanju Srbije – napisao je Mirković na svom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nino

17.05.2021 12:16

Da li Rumunika Marinika Čobanu ima naše državljanstvo? Da li ima dva državljanstva? Da li je to Zakonom dozvoljeno? Da li sme da radi za Securirateu? Da li sme da radi na razbijanju države Srbije?

Džama

17.05.2021 12:24

Špijunka je medju nama.

Boško

28.07.2021 10:55

E pa ako će država da nam se raspadne zbog jedne rumunke onda do k....! Dajte ljudi to se lako rešava-za uši i hajde na buvljak u Pančevo, ima slobodna tezga, i kraj. Kakva bre rumunka!