VELIKI DRŽAVNIK U OPASNOM VREMENU! Orhan Dragaš o predsedniku Vučiću!

Autor: Republika

Vesti

16.05.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Orhan Dragaš, srpski stručnjak za bezbednost i međunarodne odnose, rekao je da je predsednik Vučić izneo izuzetno uznemiravajuće činjenice u vezi sa planovima Belivukove grupe i najopasnije je relativizovati rizik kojem je bio i kojem je još uvek izložen, a to upravo rade njegovi politički oponenti.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

- Još opasnije je što su i predsednik Vučić i njegova porodica izloženi pokušaju kriminalizacije, čime se pravi atmosfera da je normalno i logično da ga neko likvidira. Sve ovo već smo gledali 2003. godine i znamo, nažalost, kako se završilo (sa premijerom Zoranom Đinđićem p.a.). Recept je potpuno isti, ali ja sam uveren da baš zbog te naučene lekcije nećemo imati tragičan ishod kakav smo imali u to vreme - rekao je Dragaš.

On je rekao da se i u ovako teškoj situaciji Vučić ponaša kao državnik i nastoji da ne stvara paniku.

- Tako je radio i Zoran Đinđić kad je rekao da ne veruje da je Dejan Milenković Bagzi hteo da ga ubije kod Arene na Novom Beogradu. To je veoma važan i odgovoran pristup predsednika Vučića. Međutim, još važnije je šta na tom polju rade BIA, MUP i strukture u vojsci koje su odgovorne za Vučićevu bezbednost. Na njima je presudna odgovornost za to da li će u ovom izuzetno ozbiljnom slučaju koji prevazilazi razmere klasičnog kriminala pobediti pravo i država, ili će trijumfovati ubice i zločinci. Ja sam uveren u pobedu organizovane i stručne države koja štiti ljudske živote i demokratski poredak - istakao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading