VUČIĆ PORUČIO KRIMINALCIMA: Neće vam biti slobode dok sam živ! Bando, SVE ĆU DA VAS POHAPSIM!

Autor:

Vesti

14.05.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TV Prva, u emisiji "Prva tema" imao je snažnu poruku za kriminalce.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva

- Ovo govorim Zviceru koji je na slobodi, govorim mu da ga pozovem da me ubije, jer mu neće biti slobode dok sam živ. Zato što volim svoju zemlju, zato što ne mogu da trpim da neko od nekoga pravi ćevape. To đubre banditsko, ti gadovi neće upravljati Srbijom. Kažem mu: naći ćemo te bilo gde na svetu i za te ćevape ćeš morati da odgovaraš! Nemam nikakav strah. Ne mogu da pustim da nam zemlja propada i nestaje. Nismo 9 godina radili vredno i marljivo da bi mi skupina ološa i bandita mlela ljude po Srbiji i ugrožavala život ljudima, U stopu ćemo da ga pratimo gde god se nalazio od Crne Gore do Kolumbije - poručio je predsednik. 

On se osvrnuo na infomacije da su spremali njegovo ubistvo.

- Govore da im je nedostajalo 48 sati, zato smo imali najveći broj naših snajperista na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. Nisam imao pancir i nikada neću da ga nosim. Mene ne interesuje procedura. Vulin se tresao od straha, ja sam izašao i pročitao svoj govor. Falilo im je 48 sati, ali da li sam ja bio meta ili neko drugi, nemam dokaz. Kažu da im je veoma malo nedostajalo da preuzmi svu vlast u Srbiji. Ne mogu da izgovaram takve stvari bez najčvršćih dokaza. To je oružje sa MUPovog skladišta. MUP povremeno prodaje oružje, a naše je da nađemo ko je kupio to oružje i predao ga Belivuku. To je pancirna municija. Blindu koju sam dobio od šeika Muhameda na poklon vi njega ne možete da probijete automatom i da pucate. Ali ako uzmete ovu municiju napravićete pesak od tog automobila. Još nemamo dokaze - rekao je predsednik. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sofija

15.05.2021 06:55

Држава Србија је одлучна и спремна да се бори против криминала