SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA JADAC: Bivši predsednik Srbije uništio proizvođača automobila! DA LI ĆE GA TUŽITI?

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić isprozivao je renomiranog proizvođača automobila Alfa Romeo rečima da su samo lepi na oko, a unutra katastrofalni.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Boris Tadić

Naime, Tadić je kroz svoje izlaganje o političkim analitičarima izvređao jednu od svetski najpoznatijih  proizođača automobila - Alfa Romeo.

Bivši predsednik Srbije gostujući u emisiji na Novoj S uporedio je naše analitičare sa automobilima za koje je rekao da su loši.

- Oni ne razumeju kako funkcioniše sistem iznutra, oni posmatraju stvar spolja. Kao neko ko posmatra automobile gledajući karoseriju. Ima ljudi koji su oduševljeni karoserijama Alfa Romea, ali čitava struktura tog automobila je katastrofalna, tako analitičari posmatraju politiku u Srbiji - istakao je Tadić.

Nova Alfa osvaja srca vozača širom sveta

Njihovi modeli poznati su po sjajnoj estetici , primera radi njihov novi model Alfa Romeo Giulia GTA ima specifične procese kako na karoseriji tako i na unutrašnjosti usmereni na uveličavanje smelog duha verzije Quadrifoglio, na kojoj je zasnovana. Karoserija ima snažan prednji deo koji izražava svu moć koju nudi motor, sa novim, većim usisnicima vazduha i tehničkim elementima izrađenim od ugljeničnih vlakana, što daje specifičnu i tačno određenu ulogu i poziciju estetici. Za ovaj model potrebno je izdvojiti između 175.000-180.000e.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading