Nedimović o napadu na Danila Vučića: OVO PREVAZILAZI SVE GRANICE LJUDSKOG DOSTOJANSTVA I MORALA!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikada u svom životu nisam video toliko besramnih napada na decu predsednika jedne zemlje koliko su u stanju da ih izvedu vođe pojedinih delova srpske nazovi opozicije" - poručio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović.

RepublikaFoto: Tanug/D. GOLL
Branislav Nedimović

- Kroz svoje medije ne samo da ne biraju više ni sredstva, ni metod kako da destabilizuju državu, već lažima udaraju toliko nisko, da to prevazilazi sve granice ljudskog dostojanstva i morala. Izgleda da im je očuvanje pokradenih stotina miliona evra najvažnija stvar u životu i da ako treba ugroziti bezbednost nečije dece, posebno predsednika Vučića i njegovog sina Danila, neće ni trepnuti.

- Neka se i Dragan Đilas i svi kvazi lideri stranaka koje imaju glasača koliko i omanja opština, zapitaju da li građani Srbije žele primitivnu i osionu politiku ili im je njihova podrška od 2% dovoljna. Mogu da prihvatim da su za njih moć i novac sve, ali ne mogu da prihvatim da zbog toga treba bezdušno gaziti ne samo političare, već i njihovu decu, ma koliko god uništavali budućnost iste - istakao je Nedimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading