NIKO NEMA PRAVA DA NAPADA TUĐU DECU! Rade Basta reagovao na crtanje mete Danilu Vučiču od strane Đilasovih medija!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Basta, direktor Beogradskih elektrana, oštro je osudio napad na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila,i zamolio je sve učesnike u srpskoj politici da se dozovu pameti i prestanu da napadaju Vučićevu decu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Rade Basta

- Molim sve političare i učesnike u politici da se dozovu pameti ako je imalo imaju, i prestanu da na najmonstruozniji način, izmišljotinama, krajnje neetički i nemoralno napadaju decu i porodicu predsednika Vučića - rekao je Basta i naglasio:

- Niko nema pravo da ugrožava ničiju decu i crta mete na čelima naših najdražih. Neka Đilas i njemu slični izađu na izbore pa se legitimnim sredstvima bore i  dozvole da narod odluči i kaže šta misli o svima njima i pokaže gdeim je mesto.

Samozvani lider opozicije Dragan Đilas naredio je svojim medijima da udare na Danila Vučića. Najstariji sin predsednika Srbije se našao na meti portala Direktno, koji je najsramniji način napao Danila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading