Stravičan tekst ĐILASOVOG portala DIREKTNO: POZIVAJU DA DANILO BUDE UBIJEN!

Autor: Republika.rs

Vesti

12.05.2021

14:52

Sajt Direktno objavio da je predsednikov sin dogovarao preuzimanje Partizanove tribine sa grupom čije je vođe na monstruozan način ubio klan Velje Nevolje.

Stravičan tekst ĐILASOVOG portala DIREKTNO: POZIVAJU DA DANILO BUDE UBIJEN!

Tanjug/Dragan Kujundžić,Jadranka Ilić

Komentari (6)

Loading
Nemanja

12.05.2021 16:09

Zašto ih ne tuže za sve laži?

Odgovori 14 2
miki

12.05.2021 17:42

@Nemanja - Ne treba da ih tuze.Gospod gleda, pa ce svi tuzni ici za najmilijima.

Vesna

12.05.2021 16:13

Djiki i negovi mediji zive u oblacima. Misle da je ovo neka zapadna zemlja gde takve stvari i prodju. Na zapadu naj pre pucaju, posle istrazuju. Kod nas Srba nista nije kao na zapadu, mi smo kontra njihovoj logici razmisljana, mi i ne razmisljamo, mi osecamo i pratimo svoj unutrasnji ja i znamo da su uvek povike i prozivke udarale na onog naj jaceg, na konja koji vuce a ne na neke hostaplere i spletkarose. Nas narod ce nakon takvih clanaka jos vose podrzati vladajucu SN jer nas narod se vodi logikom, ako ga toliko pljuju znaci da je mnogo bolji od njih. Samo neka nastave, Vucicu predizborna kampanja pored ovakve opozicije i njihovih medija, nije ni potreba, odradise posao besplatno. Jadnici, bas mi ih je zao, posvadjani su sa istinom, ljubavlju i zdravim umom.

Odgovori 16 0
Andreja

13.05.2021 08:43

Djiki ne shvata da objavljivanjem laži samo sebi šteti, a i ostalima u opoziciji. Narod je izgubio poverenje u opozicione medije.

Pera

13.05.2021 19:29

A gde je tužilaštvo, gde je pravosudje koji stalno kukaju da se na njih vrši pritisak. Pa čak i da su partijski obojeni (kao što i jesu Djilasovski obojeni) ovo nikako ne mogu i ne smeju da tolerišu, pa da je i sto puta Djilas. Pozivam Parlament da se ovim DS tužiocima i sudijama konačno stane na kraj. Što je mnogo, mnogo je. Neka to bude pritisak tri dana, smeniti ih sve a svko čudo za tri dana, posle biće red.