ČANAK IZAZVAO POMETNJU U HIT TVITU! Verica Bradić odmah reagovala, prekinula razgovor i tražila objašnjenje za njegovo ponašanje

Autor:

Vesti

09.05.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti "Hit Tvita" večeras su Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

RepublikaFoto: printscreen

Kapetan Dragan na samom početku je komentarisao Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope, a tom prilikom istakao kako pobednici slave Dan pobede, a gubitnici Dan Evrope.

- Pobednici slave Dan pobede, a gubitnici Dan Evrope. To je apsolutno jasno! - rekao je Kapetan Dragan na samom počeku, a svoj stav izneo je i Nenad Čanak:

- Dan pobede nad fašizmom je izuzetno značajan, jer je ova zemlja platila veliku cenu kada je reč o fašizmu. Dan kada je svetsko zlo slomljeno se mora pamtiti i obeležavati - rekao je Čanak.

Miloš Jovanović istakao je kako nije optimista kada je reč o EU.

- Ja nisam veliki optimista kada je EU u pitanju. Evropa i EU kakva se gradi i kako izgleda danas, nije nešto što već pružiti veliku nadu da će opstati - rekao je Jovanović.

U jednom trenutku tokom izlaganja Dragana Vasiljkovića, poznatog pod nadimkom Kapetan Dragan, koji je govorio o trenutnoj geopolitičkoj situaciji u vezi sa Kosovom i položaju naše zemlje u svetu, začuo se smeh.

Foto: TV Pink/printscreen

Na ovo je reagovala voditeljka emisije Verica Bradić koja je upitala Čanka zašto se smeje.

Kada je Kapetan Dragan zavšio svoju analizu međunarodnog položaja Srbije, gde je između ostalog rekao da više nismo mali jer "nas Rusa i Kineza ima 1,5 i po", Verica Bradić je odmah razgovor preusmerila na Nenada Čanka od koga je tražila da obrazloži zašto se smejao.

- Pa zato što ja kad slušam Kapetana, pošto se dugo znamo, znam da on veruje u svoje reči i takođe znam da je on vojnik kakav se retko pojavljuje na ovim prostorima. I zato mi je njegova nediplomatičnost simpatična - zaključio je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading