DOKAZ DA ĐILASA NE ZANIMAJU IZBORI! Tajkunu malo 619 miliona, pa smislio kako da zgrne još para!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas je danas bio na sastanku sa evroparlamentarcima, ali njega nije zanimalo da priča o izborima već je zahtevao da mediji koji su njemu bliski dobiju nacionalne frekvencije!

RepublikaFoto: Ilustsracija: Republika.ST/Nemanja Pančić, Pixabay
Đilasu malo 619 miliona

Samozvanog lidera opozicije ne zanimaju izbori, već samo kako da strpa još para u džepove! Dragan Đilas je danas bio na sastanku sa evroparlamentarcima, gde je tema trebalo da budu izborni uslovi, ali je žuti tajkun očigledno imao druge teme za razgovor, pa je tako nametnuo priču o nacionalnim frekvencijama, saznaje Republike.

- Tajkun Đilas se ne bavi izborima nego traži načine kako da dodatno napuni svoje džepove. Hoće da mu se mimo zakona dodeli nacionalna frekvencije za medije koji ga podržavaju, kako bi mogao da dodatno napuni džepove i namlati se para - rekao je izvor Republike, koji je upućen u dešavanja na sastanku.

RepublikaFoto: printscreen/N1

Naime, lider Stranke slobode i pravde je zahtevao da se televizijama koje su pod patronatom njegovog pajtosa Dragana Šolaka dodeli nacioanlna frekvencija. Đilasu je izgleda malo 619 miliona evra koje je sakrio na Mauricijusu, pa je rešio da dodatno napuni džepove, odnosno mnogobrojne račune u inostranstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djole

05.05.2021 18:10

Samo smo cekali trenutak kada ce se razotkriti Djilasov cilj vezan za izbore. Briga njega i za narod i za izbore, on hoce lovu, Jos miliona da ukrade i obezbedi sebe.

Ivana

05.05.2021 18:24

Ima li kraja njegovoj bahatosti i nezasitosti?

Djak

07.05.2021 21:02

ocigledno je on pare zaradio legalno....inace bi davno bio u bajbokani? Vise niko i ne spominje Miskovica, vec mu je i Sava Centar prodat?