OČI POVADILI JEDNI DRUGIMA! Lutovac godinama šurovao sa Đilasom, A SADA MU PRETI PREKIDOM SARADNJE!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac odlučio je da digne glas i pobuni se protiv osionosti Dragana Đilasa!

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović, Jadranka Ilić
Dragan Đilas i Zoran Lutovac

Istini za volju, dugo je Lutovcu trebalo da se usprotivi Đilasu, sa kojim je godinama unazad šurovao a sve zarad koristi i toga da dođe na čelo demokrata. E, sada mu se sve to obilo o glavu, pa je rešio da zapreti Đilasu.

 

Naravno, nije direktno Lutovac to učinio, već je u njegovo ime to uradio predsednik Izvršnog odbora DS Dušan Kostadinović, koji je poslao pismo predstavnicima Stranke slobode i pravde. Demokrate optužuju đilasovce za preotimanje članstva u Paraćinu i upozoravaju da njihova dalja saradnja neće biti moguća ukoliko se sa ovakvom praksom nastavi.

Ovo bi mogao biti glavni razlog zahlađenja odnosa između dve stranke, koje su do juče zastupale iste ciljeve i zajedno radile na platformi za promenu izbornih uslova u dijalogu sa vlašću, prenosi Nova.rs, mezimče Dragana Đilasa.

- Poštovani, prema našim saznanjima članovi SSP-a koriste bazu članstva Demokratske stranke, pozivaju naše članove u Paraćinu i nagovaraju ih da se iščlane iz DS-a i učlane u SSP. Takva praksa je jako štetna za naše partnerske odnose i dodatno otežava situaciju prouzrokovanu jako teškim okolnostima u kojim funkcionišemo. Obaveštavamo vas da ukoliko se ne prekine sa takvom praksom dalja partnerska saradnja između naše dve organizacije neće biti moguća - navodi se u pismu koje je potpisao Kostadinović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

05.05.2021 12:42

Oči povadili jedni drugima. Nasilnici.