ČANAK RAZOBLIČIO MARINIKU: Kakav crni legitimitet, kad neće da izađu na izbore, PUŠTAJU JE KAO ZMAJA!

Autor:

Vesti

04.05.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Čanak, lider Socijaldemokrata Vojvodine tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Happy otkrio ko od srpske opozicije radi u korist predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nenad Čanak

Čanak je prokomentarisao da što više opzicija koju predstavljaju Marinika Tepić i Dragan Đilas napada Vučića, on je sve jači. Kako se oni pobune, Vučić ima više poslanika.

- Ima li šta gluplje, znato onu izreku da li ćeš me poštovati ujutro. Znate na šta se odnosi....E, pa da li ćemo dovesti sebe u poziciju da verujemo ljudima koji ne žele da učustvuju u izborima, pa pričaju kao će onda ujutro (dan posle izbora) to biti takva drama, kao Vučić neće imati legimitet. I onda vidimo kako je cela planeta rekla: Vučiću, ti nemaš legitimitet. Ne, nego će da razgovaraju sa Đilasom, Marinikom koji nemaju legitimitet  i nisu izašli na izbore - objasnio je Čanak.

On objašnjava kako je zanimljivo i to što  Marinika Tepić odjednom sada svuda ime neke insajdere, a u stvari je, kako kaže Čanak, deo montirane afere i puštaju je kao zmaja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading