RASKOL U OPOZICIJI SE NASTAVLJA! Boris Tadić kaže da su mu komentari o njemu TRAGIKOMIČNI!

Autor: Republika

Vesti

04.05.2021

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić kaže da su mu nakon njegove izjave da bi mogao da se kandiduje za predsednika ukoliko nema boljeg, komentari da "ima boljeg", bili tragikomični jer se, kako je objasnio, nikada u životu nije kandidovao jer je mislio da nema boljih.

RepublikaFoto: Tanjug

Posebno su mi bili tragikomični komentari da "ima boljih", jer se nikada u životu nisam ni kandidovao misleći da nema boljih, pa tako ni sada to nisam rekao. Uostalom, jedan deo njih koji su tako negativno reagovali su oni koji su 2012. podržavali Nikolića, a drugi deo su moji bivši saradnici i ako razmislite, upravo zbog toga je i logično da svima njima lično više odgovara Vučić na vlasti, nego ja - rekao je Tadić i nastavio:

- A što se tih mojih tadašnjih saradnika tiče, pa njihovu istinsku podršku nisam imao ni u toj kampanji 2012. kada smo bili u istoj stranci, pa zašto bih je imao sada? Jedina razlika u tome je što danas mogu ovako javno i otvoreno da govore ono što tada nisu smeli - zaključio je on u intervjuu za Šolakov tajkunski medij Nova S.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading