USKRŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA! Neka Gospod izlije obilje svoga blagoslova na našu Otadžbinu i Svetu Crkvu!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.

RepublikaFoto: Printscreen

U čestitki se kaže:

- Vama, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima radosno čestitam najveći hrišćanski praznik - Vaskrs Gospoda Isusa Hrista.


Večna radost Vaskrsenja neka bude izvor nadahnuća da u vremenima bremenitim različitim izazovima i teškoćama uvek damo pravi odgovor, svedočeći da smo dostojni potomci Stefana Nemanje, Svetoga Save i svih drugih svetih srpskog naroda.
 

Duh Vaskrsa neprekidna je inspiracija da svi zajedno srčano i posvećeno radimo na dobru i razvoju Republike Srbije, Srpske Pravoslavne Crkve i vaskolikog srpskog naroda.


Čestitajući Vam Vaskrs, želim da Gospod izlije obilje svoga blagoslova na našu Otadžbinu i Svetu Crkvu.

Hristos vaskrse!
- naveo je Vučić, saopštila je pres služba predsednika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

01.05.2021 18:42

Hristos vaskrese predsedniče Vučiću koji zaista radite na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

Dragana

01.05.2021 19:16

Neka Vaskrs svima donese radost!

Marija

02.05.2021 04:43

Svim pravoslavnim vernicima srecan najveci hriscanski praznik!