VULIN ŽESTOKO ODGOVORIO KRIVOKAPIĆU: Na zdravlje mu bile vakcine iz Srbije, a na čast čestitke Kurtiju

Autor:

Vesti

30.04.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Aleksandar Vulin reagovao je danas zbog čestitke Zdravka Krivokapića premijeru lažne države Aljbinu Kurtiju povodom stupanja na dužnost. Podsećamo, danas je Crna Gora od Srbije dobila 10.000 doza vakcina.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- U danu kada je od Srbije i predsednika Vučića primio 10.000 vakcina, objavljena je čestitka Zdravka Krivokapića Aljbinu Kurtiju, povodom stupanja na dužnost. Pažljivo je premijer Crne Gore sročio čestitku da niko ne pomisli da Kosovo za njega nije država. Kada priča o Srebrenici, Krivokapić se poziva na međunarodno pravo, kada šalje izraze "najdubljeg poštovanja Kurtiju" ne pominje Rezoluciju 1244. Na zdravlje mu bile vakcine iz Srbije, a na čast čestitke Kurtiju - izjavio je ministar i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Podsećamo, Krivokapić je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, čestitao Kurtiju stupanje na dužnost "predsednika Vlade Republike Kosovo".

- Verujem da će evropska perspektiva naših država predstavljati dodatnu vrednost u bilateralnim odnosima zasnovanim na principima dobrosusedstva i međusobnog uvažavanja. Uz najbolje želje za uspešno obavaljanje ove funkcije, primite izraze mog najvišeg uvažavanja - stoji u pismu čestitke - napisao je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading