VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU PRIŠTINI: Nemojte ni da sanjate...

Autor: Republika

Vesti

28.04.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Vjosi Osmani i privremenim prištinskim vlastima da ni ne sanjaju da bi Srbija mogla priznati nezavisnost Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je tako odgovorio na pitanje da prokomentariše objavu Osmani da iza svih non-pejpera stoji Srbija, uz konstataciju da je to neistina i laž.

- Ako se oni sada nadaju da bi Srbija prihvatila takvo priznanje Kosova poručio bih da ne sanjaju, a kamoli da Srbija stoji iza takvo nečeg - rekao je on.


Kazao je da, pošto uvek i iza svega vide njega i Srbiju, te da on, da nije dobio pitanje, ne bi ni prokomentarisao objavu Osmani.

- Vidim da čitav dan slave što ih je Netfliks stavio na njihovu listu država. Netfliks vas je stavio na tu listu, šta će vam UN i Interpol. Gledajte filmove, šutirajte loptu - poručio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zeljko

28.04.2021 15:07

Ma kakvi snovi, ja verujem da prištniski Albacni imaju košmare jer Vučić ne želi da prizna Kosovo. Kosovo i Metohija je deo Srbije i biće tako, posebno sve dok je Aleksandar Vučića na vlasti.

Olja

28.04.2021 15:27

Dok je presednik Vucic na celu Srbije nema priznanja Kosova.

teodor

29.04.2021 04:52

Nikada, nikada priznanje i zmurenje na priznjanje i neometanje uclanjenja KIM u medjun.organizacije .Zauvek Komet ostaje srpski. MAksimalno sta Siptari mogu dobiti je potpuna autonomija unutar suvereniteta Srbije, nesto poput J.Tirola u Italiji. Srbija ima tapiju i istorijsko pravo na Kosmet i otimacina ne moze proci,dzaba im sve Amerike i Zapadi! Samoupravni okruzi Sj.Kosmeta i Kosovskog Pomoravlja moraju imati poveznicu u parlamentarnom sistemu Srbije a Siptarima po volji,ako hoce-hoce ako nece-ne moraju. Eto im potpuna autonomija ,dakle unutrasnji suverenitet kao sto RSrpska uziva u Bosni,ali bez medjun.priznanja! SPC mora dobiti potpunu autonomiju atoskog tipa i time i potpunu zastitu srpske drzave! Albanci Juga Srbije da imaju sva ljudska prava i slobode,garantovana Ustavom Drzave, i nikakav separatizam, razmena teritorija ne dolazi u obzir. Ako to ne prihvate ,imaju svoj put bez povratka pa neka izvole. Srbiju nece cepati nikad. Jedino ako zele a to i ne pomisljaju, moze podela ali sredinom do mora ukljucivo i Skadar u razmeri da Srbiji pripadne od Kosova i Albanije ukupno do velicine sadasnje teritorije Kosmeta! To uopste nije neizvodivo ako postoji dobra volja.Njihov deo moze da se ujedinjuje sa kime hoce I da posle toga svi zivimo u miru i saradnji "ever after" (kako i basne kazu za nestasne !)

Zoki

29.04.2021 09:28

Ne razumem zašto se uvek govori o nekakvoj podeli teritorija.Kako može Srbija samu sebe da ''deli'' i sa kime?Treba se isključivo i svakodenvno pozivati na rezoluciju 1244 kao što to rade naša braća Rusi.Kakav Brisel,kakvi sporazumi i vanzemaljska rešenja.Baš zbog toga što Albanci nisu ništa prihvatitli ili sproveli u praksi,ne treba pregovarati uzalud.Obavezno pozvati našu braću Ruse da se priključe pregovorima i sve ponovo vratiti na nivo SB UN.