98 ODSTO GLASOVA BIRAČA: Nikad ubedljivija pobeda naprednjaka, KNJAŽEVAC JE UZ SNS

Autor: Tanjug

Vesti

26.04.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS i koordinator za istocnu Srbiju Luka Petrović izjavio je da je SNS ostvarila odličan rezultat na jučerašnjim izborima u opštini Knjaževac za savete Mesnih zajednica.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Petrović je naveo i da je to pokazatelj da građani imaju poverenja u kandidate SNS i politiku predsednika Aleksandra Vučića.

- Po ko zna koji put smo pokazali da imamo najbolje, najuglednije i najpoštenije domaćine, a to nedvosmisleno pokazuju i rezultati - naveo je Petrović u pisanoj izjavi.

On je pojasnio da su se birala 383 člana za 73 saveta, a prema dosadašnjim rezultatima, 374 kandidata SNS su pobedila, što je 97,65 odsto.

Petrović je dodao i da se na izborima za savete Mesnih zajednica ne glasa se za stranku, već za ljude, imenom i prezimenom.

- Građani Knjaževca su na ovaj način rekli šta misle o našim kandidatima i dali apsolutnu podršku politici Aleksandra Vučića. Rekli su koga žele da ih vodi i kome veruju - dodao je Petrković i zahvalio svima koji su glasovima podržali kandidate SNS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading