STEFANOVIĆ OŠTRO DEMANTOVAO TVRDNJE JURIĆA: Ognjenim mačem bih vodio kampanju protiv političara pedofila da znam ko je!

Autor: Republika

Vesti

26.04.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović oštro je demantovao navode Igora Jurića koje je osnivač Fondacije Tijana Jurić izrekao u Utisku nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/Damir Banda, ST/Nebojša Mandić
Nebojša Stefanović i Igor Jurić

Jurić je, naime, gostujući kod Olje Bećković rekao da je Stefanoviću otkrio ime političara pedofila za vreme dok je Stefanović bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Stefanović je gostujući na TV Pink kategorički negirao Jurićeve tvrdnje.

- Ništa od ovoga nije istine. Niti danas niti bilo kada nisam imao dokaze, ni saznanja, ni o mogućim žrtvama ni o mogućim izvršiocima krivičnih dela. Ne znam šta su motivi Jurića da se ovakvim informacijama izlazi u javnost - podvukao je Stefanović.

On je istakao da, kada bi posedovao dokaze, odmah bi i predao Tužilaštvu.

- Da sam ih imao, ili da ih imam danas, ne bih časio ni časa, otišao bih u Tužilaštvo i rekao sve što imam, upoznao sa dokazima i pustio da Tužilaštvo radi svoj posao. Ne bih gostovao po televizijama godinu ipo dana, a kada vas pozove Tužilaštvo, vi ćutite - rekao je Stefanović.

- Neću da dozvolim da nijedo dete trpi bilo kakvu muku, zlostavljanje, bilo kakvo krivično delo, a da mi ćutimo. Ne znam zašto to radi Jurić - dodao je Stefanović i zaključio:

- Ognjenim mačem bih vodio kampanju protiv takve osobe da sam imao bio kakva saznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading