JANKOVIĆ RADULOVIĆU: Konsultuj se sa lekarom ili farmaceutom

Autor: Republika

Vesti

23.11.2017

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska opoziciona sapunica dobila je novi zaplet! Glavni akteri, ovoga puta su lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Jankvović i njegov imenjak i lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/E. Čonkić
Glavni akteri sapunice: Saša Radulović i Saša Janković

Opozocioni tviterašaki rat, ko zna koji po redu, započeo je konstatacijom Radulovića da je Janković od njega u januaru 2014. godine tražio da ne podnosi ostavku na mesto ministra privrede, jer navodno za to nisu postojali "bezbednosni uslovi".

Radulović je naveo i da se Janković nakon toga naljutio na njega.

 

 

- Još posle bio ljut što sam ipak podneo ostavku bez konsultacija sa njim. Pitao me: "Zar se nismo dogovorili?". Rekao sam mu: "Naravno da nismo. Ja sam te saslušao. To je sve.". Januar 2014.godine - naveo je on da bi potom nastavio:

 

 

- Nije mi jasno da li pokušava da demantuje da je uopšte na svoj zahtev bio kod mene u Ministarstvu u januaru 2014.godine ili da mi je tražio da ne podnesem ostavku ili da se ljutio kada sam je ipak podneo. Postoje na sreću i svedoci. U svakom slučaju, sutra tekst o tome - naveo je Radulović.

Iako do sada uglavnom nije odgovarao na prozivke Radulovića, a bilo ih je i više nego dovoljno u prošlosti, Janković je ovog puta rešio da se oglasi. U "velikom" stilu.

 

 

- Saša Raduloviću, do sada sam mislio da ste samo čudni, posle ove laži jasno mi je da u Vama postoji mnogo veći problem. Razumem da Vam ne prija što sam Vas bar tri puta odbio, ali ovo prelazi sve granice. Konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom - naveo je Janković.

Sve se završilo Radulovićevim komentarom.

- U laži su kratke noge. U obmani takođe. Laži i obmane uvek dođu na naplatu. Posebno kada na istinu odgovoriš prizemnom uvredom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading